Verenigingen

Sluit aan bij een van onze verenigingen

Zoek je een leuke vereniging om bij aan te sluiten? Neem dan een kijkje op de sites van de verschillende clubs. Je vindt ze per categorie: sport, cultuur en welzijn. Klik op de button van desbetreffende vereniging en vind actuele informatie over trainingen en activiteiten.

En natuurlijk ben je ook welkom om in de Burcht te starten met nieuwe activiteiten of een vereniging. Neem contact met ons op.

ASIO

Asio tafeltennis

Is tafeltennis een ontspanning voor u? Bent u geïnteresseerd in deze sport of lijkt het u leuk om gewoon eens een balletje te slaan? Kom dan vrijblijvend kijken bij ASIO in Haaften én natuurlijk kunt u ook meespelen!. Er is volop speelmateriaal aanwezig.

Beter bewegen

Beter Bewegen Haaften is een groep enthousiaste dames die elke week op een laagdrempelige manier onder leiding van een beweegdocent aan de slag gaan. Info bij Roelie de Jong Herodejong@hetnet.nl

bibliotheek

Bibliotheek

Bibliotheek Rivierenland is dé plek voor informatie, kennis, cultuur en leesplezier. We organiseren tal van activiteiten, prikkelen de nieuwsgierigheid, geven inspiratie en nodigen uit tot ontmoeting. Jong en oud, lid of geen lid, iedereen kan binnenlopen.

CBS Goudenstein

CBS Goudenstein

Goudenstein is een dorpsschool met een open karakter. De school telt zeven groepen en wordt bezocht door circa 150 leerlingen, voornamelijk uit Haaften. Met een enthousiast team wordt er gezorgd voor een veilige school en goed onderwijs.

connect 2 jeugd

Connect2jeugd

Connect2Jeugd richt zich op het begeleiden van jongeren in de leeftijd van 10–23 jaar naar volwassenheid en actief burgerschap en biedt mogelijkheden voor het vinden van een positief toekomstperspectief.

ehbo heemstede

EHBO

Wij zijn een gezellige, persoonlijke en niet al te grote vereniging waar de EHBO centraal staat.
Onze cursussen worden gegeven in de Burcht van Haeften in Haaften.

 

Elohim

Elohim evangelische gemeente

Wij zijn een Evangelische Gemeente van en voor mensen in Haaften en omgeving die God (beter) willen leren kennen. Een Gemeente die God eert, dient en Jezus navolgt. Waar mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en nationaliteiten God en elkaar kunnen ontmoeten.

The EZvoices

Zingen in een pop/rockkoor
Elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur repeteert het koor ‘The EZvoices’ in De Burcht onder leiding van vocal coach Elise Zijlstra. Het gemengde koor zingt meerstemmig, lekkere swingende nummers, afgewisseld met mooie ballads.
Kun je zingen, heb je koorervaring en wil je ervoor gaan? Check dan vooral de website van het koor en klik op de button hieronder.

EZ
Biljard

Biljartvereniging Haaften

Biljartvereniging Haaften heeft 2020 zijn intrek genomen in de Burcht. Onze vereniging speelt mee in de 2e klasse libre-competitie van de Twee Provinciën. Deze wedstrijden vinden in de periode september tot april op vrijdagavond plaats en we spelen de wedstrijden zowel uit als thuis. Een aantal leden van onze vereniging doen op persoonlijke titel ook mee aan driebanden en/of een persoonlijk kampioenschap. Naast het gebruik van het biljart voor de reguliere wedstrijden is het ook mogelijk om recreatief gebruik te maken van het biljart. Geïnteresseerd in het spel, lid worden van onze vereniging of heb je andere vragen? Kijk eerst even op onze website: 

www.biljartvereniginghaaften.nl

of stuur ons een E-mail 

info@biljartvereniginghaaften.nl

Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Kwiek

Haaften Kwiek

Haaften Kwiek is een volleybalvereniging voor iedereen! Iedereen van jong tot oud is van harte welkom om met ons de leukste sport die er is te beoefenen in de gezellige sfeer van een dorpsvereniging. Met net iets minder dan 100 leden zijn we in staat om allerlei leeftijdscategorieën en niveaus de kans te geven om met elkaar te volleyballen.

logopedie

Logopedie

Op onze website vindt u alle informatie over de praktijk, de logopedisten, de stoornissen welke behandeld worden en hoe u uw kind kunt aanmelden. Wanneer uw kind problemen heeft op het gebied van communicatie, spraak, taal, stem, adem, eten en drinken of het gehoor, bent u aan het goede adres. Neem een kijkje op onze site en mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

logopedie

Mannenkoor

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zingt u graag, maar weet u niet of een mannenkoor iets voor u is, kom dan gerust eens vrijblijvend langs. De ervaring leert dat als men maar éénmaal geweest is en de sfeer geproefd heeft men dikwijls graag blijft terugkomen.
Het Haaftensch mannenkoor zingt haar liederen vierstemmig A Cappela.

Haaften Muziek

Nieuw Leven muziekvereniging

Muziekvereniging Nieuw Leven is al honderdtien jaar dé muziekvereniging voor Haaften, Hellouw en Tuil.
Ons orkest speelt allerlei soorten muziek, van klassiek tot modern: van Mozart tot Miss Montreal.
Ook verzorgen we muzieklessen voor leerlingen van alle leeftijden.

bibliotheek

Obs De Wielewaal

De Wielewaal is volop in beweging! Net als de wereld om ons heen.
Het is een ontmoetingsplaats voor ieder kind. Wij houden van verschillen! Wij zien elkaar! Samen Leren Leven!

Fantaziehuis

Peuteropvang/ BSO Fantaziehuis De Burcht

Fantaziehuis De Burcht biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang. Samen met de basisscholen CBS Goudenstein en OBS De Wielewaal stemmen we visie en activiteiten af. We zorgen met onze peuteropvang voor de beste voorbereiding voor de basisschool en maken met uitdagende activiteiten en workshops de buitenschoolse opvang nóg leuker.

Shaolin

Shaolin Eagle Karate

Shaolin is de oorsprong van Karate, bedreven door monniken in kloosters in Japan. Eagle is de adelaar onbevreesd, vrij en zeer scherp. De Shaolin Eagle dojo is de oudste dojo in de Betuwe en ver daar buiten.
De trainingen worden verzorgd door Shihan ( grootmeester, 8e dan all style karate ) Leo Bron. De trainingen worden gegeven op een faire manier, Non profit, en is voor iedereen vanaf 12 jaar toegankelijk.

SportschoolAdriaanSpee

SportschoolAdriaan Spee

Bij Sportschool Adriaan Spee kunnen kinderen en volwassenen karatelessen volgen. Karate is een verdedigingssport waar je belangrijke lessen leert zoals discipline, respect voor elkaar, coördinatie en het trainen van je doorzettingsvermogen. Karate is geschikt voor jong en oud en iedereen kan zijn eigen uitdagingen vinden zowel op recreatief als op wedstrijdniveau.
Lijkt karate je leuk, aarzel niet en kom gratis een proefles volgen!

studiekring

Studiekring

De Studiekring is 75 jaar geleden opgericht en is nog steeds levendig en actueel in de Bommeler- en de Tielerwaard.
Het doel is o.a. het organiseren van presentaties waarbij bekende en onbekende sprekers in woord en beeld vertellen over hun beroep, hobby of passie. De Studiekring organiseert ook jaarlijks excursies. Het actieve seizoen van de Studiekring loopt van september tot april. Zowel niet-leden als leden zijn welkom bij alle activiteiten.

wilskracht

Trombosedienst

U kunt voor bloedafname in het ziekenhuis, de buitenpoli’s of op een van de prikposten in de regio op afspraak terecht. U maakt zelf een afspraak via de digitale agenda op de website. Het is niet nodig om daarvoor apart in te loggen. Alleen als dat echt niet lukt, is het mogelijk telefonisch een afspraak te maken. Elke maandag en donderdag in de Burcht van Haeften van 08.00 tot 10.00 uur.

wilskracht

Wilskracht gymvereniging

Al ruim 65 jaar kan er worden gegymd bij onze gymnastiekvereniging “Wilskracht” in Haaften.
We beschikken over deskundige, gemotiveerde en gediplomeerde leiding. Wilskracht is trots op haar enthousiaste groep leden en leiding.

Wil je een afspraak maken, een vraag stellen of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in of mail naar info@burchtvanhaeften.nl en we nemen contact met je op!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om binnen te lopen op onze locatie: Vredeplein 1, 4175 HA Haaften.

Bellen kan uiteraard ook naar 0418-841805.
Bij geen gehoor bel je naar Janneke Holleman 06-23671614, Minke de Vos 06-45181187 of met Emke van der Velden 06-83370339